4. tammikuuta 2013

Stressipunkero

Heipsan kaverit! Lomat lomailtu, joulut ja uudet vuodet vietetty. Mennyt kuukausi on ollut vauhdikas ja hyvin rahan ahne. Uudenvuoden lupauksia en tehnyt, mutta mielialan perusteella voisi olla kelpoa alkaa harrastaa liikuntaa. Koulustressiä on suuresti ilmassa ja livautinpa jopa sanan "lopetan" tässä viime aikoina. Kaikesta huolimaata vielä aion yrittää. Jospa hätäkokous opettajan kanssa auttaisi. Eipä ammattikorkeakouluopiskelun kuulukaan olla niin helppoa, nämä alakulot varmasti kuuluvat siihen. 



Joululahjaks sain paljon kaikkea toivomaani muun muassa Muumi-sesonkimukin, Cecelia Ahernin ja David Nichollsin kirjat, lahjakortin, yökkärin sekä villasukat. Kyllä olin toivonut jopa sitä klassikkojoululahjaksi kiivennyttä yöpukua. Aikoinaan joululahjoista paljastui useita yöpukuja, mutta viime vuosina ne ovat vähentyneet. Nainen tarvitsee kauniita yöpukuja, joten on käytettävä hyväksi kaikki mahdollisuudet. Saamani yöpuku ei ole kyllä öisin päälläni ollut, vaan viihdyn siinä kaikki kotipäivät. Flanellipöksyt ja pitkähihainen joulunpunainen paita sopivat täydellisesti kotioleskeluun. Ihanaa jauhan yöpuvustani blogissani! Hmm..! ;)

Toinen lempparilahja oli ehdottomasti isäni antama Sokoksen lahjakortti, jota jo vingutin saadakseni toisen klassikkojoululahjan itselleni. Olen uuden lautapelin onnellinen omistaja! Olemme intopinkeinä pelanneet poikaystäväni kanssa ihanaa loogisenpäättelyn peliä, Enigmaa. Lapsi on terve kun se leikkii!




Joululahjoista kirkkain oli ehdottomasti Mauski, joka uskaltautui kotiutumaan kotimaisemiin pariksi päiväksi joulun ajalla. Enkä yhtään laita vastaan saamastani materiajoululahjasta, Thomas Sabon ruusukvartsirannekorusta ja kahdesta charmista. Joulu meni siis ihanista joululahjoista nauttiessa, vaikkakin jouluaaton makasin kuumeisena sohvalla. OIkeastaan koko joululoma on kulunut sohvalla/sängyllä maatessa, koska ensin itse kärsin yltiö pitkästä flunssasta, joka ei edelleenkään ole keuhkoputkestani poistunut ja heti oloni helpotuttua Jayjay sai saman taudin. Viime päivät olemme viettäneet tuijottaen nettiteeveetä ja välillä hieman Enigmaa pelaten, sängyssä toki. (juuri kun kirjoitin tämän lauseen, sain viestin vanhemmillaan käymässä olevalta JJ:ltä "poika on petipotilaana taas, vaikka aamu oli parempi")


Koska normaalissa arkielämässä ei ilonaiheita tunnu löytyvän, on niitä kaivettava aina mahdollisuuden tullessa järjestämällä juhlia. Ennen joulua vietimme viini- ja glögihuuruiset pikkujoulut. Meno oli riehakasta ja vuotuinen glögiannos tuli sopivasti täyteen. Kouvolan tyttöjä näen nykyään aivan liian harvoin, eikä asiaa auta muutoin kuin muistuttamalla nuo pikavisiitit. Nytkin istun käpykylässä yksin ne aiemmin mainitsemani yöppäpöksyt jalassa enkä ole näkemässä typyköitä. On tää kumma juttu.. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä vaikeampi on tarttua puhelimeen ja soittaa kavereille. Pitäisi ottaa itseään vaan niskasta kiinni ja ryhdistäytyä tällä(kin) elämänsaralla!

Suurin ryhdistys on kuitenkin tultava koulurintamalla, koska nyt läks vika vuos menemään. Muutama vaatimaton kurssi käymättä plus 2 harjoittelua... HUI! Nyt tärisee kädet siihen suuntaan, että paras poistua ;DD

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja: